Corporatiile si programul 9-17


De cand lucrez la head office am devenit o mica corporatista.Cladire mare de birouri asa cum sunt alea din Pipera, parcare mare, zici ca e reprezentanta auto.Cantina,cafe ce sa mai,  ce vrei si ce nu vrei.

Din pacate nu prea ma obsinuiesc cu viata de corporate.Va amintiti de gluma aia cu barfa din jurul bidonului de apa?Perfect adevarata.De sufletele goale si seci ce pleaca in turma la cinci?Perfect adevarata.

De manageri carora eu le spun „time keepers”, ca altceva nu fac toata ziua buna ziua.Avem in meniu: team building-nu iesiri la bauta,avem brainstorming ,nu hai sa facem ceva , sa vedem ce iese, avem team meetinguri, daca le numar am cel putin 3 /saptamana.

Nu am mobil, nu suna in disperare, doar asa cate un mail ratacit pe mobil.

Am prins din urma, cu toata chestia asta corporate ca sunt politici si politici.De fapt corporate mi se pare ca e ca un partid , numa ca nu participam la alegeri.

Eu as face un team bulding in care sa jucam paintball, dar cu gloante adevarate.Asa da, team building.As pune intr-o echipa managerii (apropo care nu au nici o legatura hotelaria,nici cu leadership-ul nici cu managementul)in alta noi.Jale mare daca pierd angajatii ca managerii vor trebui sa-si faca singuri powerpointurile si vor trebui sa raspunda singuri la apeluri.Va dati seama?Tragedie.

Daca pierde managementul, nu e asa mare tragedie ca treaba oricum merge si fara ei.

Recunosc, mi-e dor de hotel, de lumea mea!

Oameni buni, daca lucrati intr-un corporate inca mai aveti timp sa va salvati sufletul.Profitati de momentele in care va prefaceti ca lucrati si porniti ceva pe cont propriu.

Creati ceva care sa va bucure sufletele si sa puteti zambi din nou in birou.

Oameni buni faceti ce va place, nu va lasati ispititi de pumn de bani, nu merita.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: