Pentru cei care nu ma lasa sa sper


Am sa va spun o poveste ,o poveste cu talc si prietenii stiu de ce..Legat sau nu de framantarile mele.

A fost odata un grup de broscute… care voiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in virful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute.
Cursa urma sa inceapa…Totusi…Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in virful turnului.
Tot ce se auzea era exclamatii de genul: Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus! sau: Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!

Broscutele incepura se abandoneze…Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe…Spectatorii continuau sa strige:E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!
Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau… …Doar una singura se catara consecvent mai departe…
Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!
In final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute, care cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in virful turnului!
Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in virf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa!
Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atit de mare si sa ajunga in virful turnului.
Asa se afla ca…
Broscuta invingatoare era SURDA !!!
Morala?
Nu asculta niciodata de oamenii care au prostul obicei de a fi intotdeauna negativi si pesimisti…fiindca ei iti rapesc cele mai frumoase dorinte si sperante pe care le porti in suflet.

Nu-ti petrece timpul alaturi de oameni negativi si pesimisti pentru ca nu o sa faca decat sa te descurajeze,sa te intristeze cu problemele lor.Nu-ti petrece timpul cu oameni care se plang tot timpul,ci cu oameni care iti lumineaza ziua,care te incurajeaza sa mergi mai departe.

Petreceti timpul cu oameni care iti zambesc de cum te vad si pe care sa-i faci sa-ti zambeasca la randul tau.

Reclame

2 comentarii

 1. Mihaela said,

  7 Iulie 2010 la 14:02

  sau ca sa fii mai sigura, incearca sa traiesti cu tine si pentru tine. iar daca ceva nu iti place, renunta de tot. ptr ca atitia oameni, atitea caractere si deci….cel mai bine este sa fii tu cu tine si sa faci doar ce te taie pe tine capul

  • maddellinne said,

   7 Iulie 2010 la 14:15

   Da aici e ceva de genul .cu bataie mai lunga,pentru toti cei care mi-au spus vreodata in viata ca nu o sa reusesc.Sau pentru cei care se lasa influentati de altii.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: